Πετρέλαιο Θέρμανσης - Petreleo.gr

Παράδοση

Παροχή θέρμανσης ώστε το πετρέλαιο σας είναι το πιο σημαντικό μέρος της συναλλαγής σας με εμάς. .

Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά από διαφορετικές επιλογές παράδοσης. Μικρότερες ημερομηνίες παράδοσης είναι πιο ακριβά, οπότε αν μπορείτε να περιμένετε, θα είναι φθηνότερο. Θα πληρώσετε μόνο για την ποσότητα του καυσίμου που παρέχουμε ναι, μην ανησυχείτε αν υπερεκτιμούν τις ανάγκες της δεξαμενής σας.

Τι μπορείτε να περιμένετε

Οι ημερομηνίες παράδοσης αφορούν εργάσιμες ημέρες έτσι θα πρέπει να το λάβει αυτό υπόψη κατά τα σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Στο χιόνι και πάγο - εάν δεν μπορείτε να πάρετε έξω, ούτε μπορούμε να κάνουμε! Πριν από τα Χριστούγεννα - αυτό είναι αιχμή της αγοραστικής περιόδου. Περισσότεροι πελάτες = μεγαλύτερους χρόνους παράδοσης.

  • Οι τύποι των οχημάτων παράδοσης
  • Ένα πρότυπο είναι ένα δεξαμενόπλοιο 6 τροχοφόρο όχημα, το οποίο μπορεί να φτάσει τις περισσότερες ιδιότητες.

Μπορεί να χρειαστείτε ένα μικρό (4 τροχών) δεξαμενόπλοιο εάν η περιουσία σας είναι:

  • Σε μια στενή λωρίδα
  • Έχει περιορισμένη πρόσβαση
  • Έχει μια αδύναμη ή στενή γέφυρα για την προσέγγιση

Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 55 55555. Παραθέτουμε τα παράθυρα παράδοσης: Â 1 ημέρα, 2-5 ημέρες ή 6 μέρες + Ανάλογα με το πότε θα παραγγείλετε κάποια ή όλες αυτές οι επιλογές θα είναι διαθέσιμες. Αν έχετε επιλέξει για την παράδοση 6 ημέρες + A, καυσίμων σας θα φθάσουν μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες (εκτός από τα Σαββατοκύριακα). Μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι ταχύτερη από ό, τι αναφέρεται, ωστόσο πάγο και το χιόνι στους δρόμους θα μπορούσε να οδηγήσει σε καθυστερήσεις. Κάντε κράτηση στο πιο κατάλληλο παράθυρο παράδοσης για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα ξεμείνει από καύσιμα, δηλαδή αν εξαντλείται, πάμε για μια ταχύτερη παράθυρο. Παρακαλώ σημειώστε ημέρες αναφέρονται σε εργάσιμες ημέρες και αποκλείουν τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Μία ημέρα παράδοσης θα παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα, αν καταδικαστεί πριν από τις 12 το μεσημέρι


Πάρτες δωρεάν προσφορά τώρα